2012. február 2., csütörtök

Képzeljétek, gyarapodott a családunk két taggal. Hát akár az is beleférne, hogy öcséim, húgaim, vagy akár mindkettő lesz, de jól megvagyok a tesóimmal, és most különben se erre gondolok.

Két, pici, szőrmók, nagy szemű, játékos, és igen aranyos macsek. Macsekok!...

(Persze rögtön fényképeztem őket ,hogy felkerülhessenek a világhálóra, és ti "tetszik" gombolhassátok azonnal. )

Még név változás lehetséges, de jelenlegi állapotában Berci és Murci a becsületes nevük.

[Érdekesség képen mondom, tesóóók! :)) rengeteget fociznak a pingponglabdájukkal, bunyóznak testvéri kötelességekhez híven. Egy alkalommal, egyikük bejött a szobámba. A másik, nem találta, ezért leült és nyávogni kezdett, igen jól gondolod iszonyat hangosan. A keresett cica futott, megnyugodott mindkettő. Hát így ragaszkodnak egymáshoz :)) ]


 omnomnom....raaawr


 Micsoda kép! Egyszerre nyúlnak a kiszemelt áldozatért.

Sajnos a képek minősége nem valami jó, de próbálok majd még képeket megosztani róluk. Amúgy a fekete cica Berci, a kandúr, a kis szürkeség meg Murci.

>A háttérben látható kosarat, amit a macskák könnyűszerrel átugrálnak, anyukám csinálta, papírból!! Igen így van. Erről később lesz egy cikk is.

Szóval hát, ők lennének új kis barátaim. Remélem a Boci nem zabálja be őket. (neeem, nincs tehenünk... Boci a beagle fajtájú kutyánk. Mivel róla sincs kép remélem nem haragszatok meg ha felteszek róla is egyet, ne haragudjon már meg rám. :)

BOCII

1 megjegyzés:

  1. De aranyosak:)IMÁDOM őket!:) Te régen írtál már, gondoltam feldoblak egy komival:) Nem leszünk így jóba, tudod ugye?:) TESSÉK MÉG ÍRNI!!!:):D

    VálaszTörlés